Brentford stoppet Liverpools seiersrekke

Les hele artikkelen

Jubelen på Brentford Community Stadium fortsatte lenge etter kampslutt mandag kveld, da Liverpool gikk på en kjempesmell. Brentford senket topplaget 3-1 i Premier League-møtet i London.
– Det ble mer enn kamp slik de ønsket, enn slik vi ønsket. De kunne diktere den som følge av måten dommeren blåste på og hvordan situasjonene var, sa Liverpool-trener Jürgen Klopp til Viaplay.
Liverpool startet med to store sjanser, men som så mange ganger før denne sesongen bommet Darwin Núñez på en gigasjanse. I stedet tok Brentford ledelsen etter et uheldig selvmål fra Liverpool-back Ibrahima Konaté etter hjørnespark fra Bryan Mbeumo. Herfra tok London-laget styringen, og etter to offsider kunne Yoane Wissa juble for Brentfords tomålsledelse til pause.
Etter pausen startet Alex Oxlade-Chamberlain Liverpools opphenting og stanget inn 2-1-reduseringen. Liverpool tok fullstendig over føringen i første del av andre omgang. «The Bees» kom sterkere tilbake i slutten av omgangen og etter en strålende målgivende fra Christian Nørgaard, var Mbeumo iskald i møte med Alisson og økte Brentfords ledelse til 3-1 i det 84. minutt. Liverpool raste mot dommeren, og mente de burde hatt frispark før målet. Men Mbeumo-scoringen ble stående. Bortelaget presset på mot slutten, men Brentford senket seiersrekken til Liverpool den første mandagen i 2023.
Brentford klatret til syvendeplass på tabellen med seieren, og ligger nå like bak Liverpool på sjetteplass.