Brann snudde til seier mot Lyn – blytung start for Riise

Regjerende seriemester Brann klarte med nød og neppe å redde 2-1-seier borte mot Lyn.
Bergenserne fikk en tøff start på sesongen da Anna Aahjem skjøt Lyn i ledelsen etter 37 minutter. Brann slo imidlertid knallhardt tilbake etter pause da Alyssa Walker først utlignet, før Nora Eide Lie sendte gjestene i ledelsen på under to minutter.
Avaldsnes fikk kjørt seg borte mot LSK Kvinner, og tapte 4-0. Førsteomgangen var relativt jevnspilt, selv om hjemmelaget ledet 1-0. Men da Emilie Woldvik satte inn et straffespark tidlig i andreomgang, ble det overkjøring til slutt.
Rosenborg, som er forventet å være Branns største konkurrent i kampen om seriegullet, fikk også en god start på sesongen da de vant 3-0 over Stabæk. Cesilie Andreassen, Synne Skinnes Hansen og Anna Langås Jøsendal sto for trøndernes scoringer.
Nyopprykkede Åsane fikk en tøff start på Toppserielivet, og tapte 4-0 hjemme mot Røa.