Brann-seier i lokaloppgjøret: Slo Arna-Bjørnar

Brann var store favoritter før lokaloppgjøret mot Arna-Bjørnar, men sistnevnte ga tabellfireren ordentlig kamp. Men Brann gikk til slutt seirende ut av derbyet.
Arna-Bjørnar utlignet to ganger mot Brann, men klarte ikke å svare en tredje gang da Brann vant 3-2.
Til slutt var det Maria Dybwad Brochmann som avgjorde kampen med sin scoring i det 74. minutt.
Brann tok ledelsen etter bare fire minutters spill da Karoline Haugland scoret. 20 minutter senere utlignet Sofie Bjørsen for Arna-Bjørnar. Brann tok igjen ledelsen etter pause, denne gangen ved Rakel Engesvik, men bare noen minutter senere utlignet Linnea Sælen.
Men til slutt ble Brann for sterke, og Brochmann ble den store helten.
Brann er nummer fire i Toppserien med 25 poeng, åtte bak LSK Kvinner på plassen foran.
Arna-Bjørnar er nest sist, bare foran Avaldsnes på målforskjell.