Brann-kapteinen med drømmemål i storseier: – Hun tror det knapt selv

Det ble en komfortabel hjemmeseier for Brann mot Stabæk onsdag kveld.
Rakel Engesvik scoret kampens første mål like før pause, før Johanna Renmark la på til 2-0 halvveis i den andre omgangen.
Så kom kampens store øyeblikk et drøyt kvarter før slutt. Et innlegg ble slått inn fra venstre side, men over spillerne som lurte inne foran mål. Ute til høyre kom vingback og Brann-kaptein Cecilie Kvamme inn i feltet, dempet ballen og skjøt fra spiss vinkel.
I en nydelig bue gikk ballen over keeper Sunniva Skoglund og i nettet. Kvamme tok hendene foran munnen, tilsynelatende nærmest målløs over egen avslutning.
– Hvilken drømmescoring. Hun tror det knapt selv. En studie i skuddteknikk, sa TV 2s kommentator Jonas Gjøen, og trakk paralleller til nederlandske Marco van Bastens legendariske volleyscoring fra EM-finalen i 1988.
Renmark fastastte sluttresultatet til 4-0 i sluttminuttene.