Bodø/Glimt tapte etter overtidsdrama

Les hele artikkelen

Det så ut til at Bodø/Glimt skulle unngå sesongens første tap da de satte ballen i mål på overtid, men scoringen ble annullert etter en situasjon der det så ut til at alle holdt alle inne i feltet.
– Målet burde stått, fastslo TV 2 fotballekspert Simen Stamsø Møller.
Glimt-trener Kjetil Knutsen mener også det var en feil avgjørelser, og mener VAR burde ha grepet inn.
– Det sitter 12 mann inne i en buss og ser på det. Hva har vi det for, spør han retorisk.
På det tidspunktet ledet Strømsgodset 1-0 etter en scoring av Jonatan Braut Brunes på overtid i første omgang.
I stedet for utligning for Bodø/Glimt, skulle drammenserne få en ny stor sjanse fem minutter på overtid. Tobias Gullikesen snappet ballen på egen halvdel og stormet framover. Alene med keeper gjorde han ingen feil og fastsatte resultatet til 2-0 for Strømsgodset.
Med ti seirer på sesongens 12 første kamper er Bodø/Glimt likevel suveren serieleder.