Benfica nær kvartfinale etter 2-0-seier i Brugge – Aursnes involvert i scoringene

Les hele artikkelen

João Mario og Daniel Neres scoret målene da Benfica vant 2-0 borte mot Brugge i første åttedelsfinalen. Det gir et ypperlig utgangspunkt for returkampen.
Fredrik Aursnes spilte hele kampen for Benfica og var involvert i forspillet til begge mål.
Etter en god start fra Brugge overtok Aursnes og hans lagkamerater kommandoen i kampen. Rafa Silva hadde den største sjansen i første omgang da han skjøt i tverrliggeren på innlegg fra João Mario.
Brugge jublet en kort stund for scoring da Denis Odoi nikket et frispark i mål rett før pause, men VAR viste at han var offside.
Benfica kom umiddelbart til en stor sjanse i 2. omgang, men Gonçalo Ramos traff ikke mål fra kort hold etter et frispark. Noen minutter senere spilte Aursnes ballen inn feltet mot Gonçalo Ramos, kom seg foran Jack Hendry og ble felt av ham. Gjestene fikk straffespark.
Det skjøt João Mario i mål keepers hanske og tverrliggeren. Simon Mignolet fikk hendene raskt opp på det harde skuddet, men greide ikke å holde det ute.
I det 88. minutt slo Aursnes en lang ball opp. To Brugge-spillere så ut til å ha kontroll, men innbytter Neres vant ballen fra Bjorn Meijer og scoret alene med Mignolet. (NTB)