Aursnes-mål i mesterliga-exit: – Kompromissløst

Inter er klare for mesterliga-semifinale etter 5–3 sammenlagt mot Benfica.
Benfica hadde et tungt utgangspunkt mot den italienske giganten med 0–2 i sekken fra det første oppgjøret. Og vondt skulle bli til verre da Nicolò Barella førte Inter opp i ledelsen i returkampen.
Da så mye avgjort ut, men plutselig skulle en nordmannen tenne et håp for det portugisiske laget. Fredrik Aursnes stanget inn 1–1 like før pause.
– Det er et Kompromissløst hodestøt. Han har storspilt i denne turneringen, utbrøt TV 2s kommentator Endre Olav Osnes.
Men Inter skulle fjerne all tvil i den andre omgangen. Lautaro Martínez og Joaquín Correa punkterte kampen med sine scoringer og Inter er dermed klare for mesterliga-semifinale etter 3-3-kampen (5-3 sammenlagt). António Silva og Petar Musa trøstemål like før slutt hjalp lite for gjestene.
Andreas Schjelderup ble også byttet inn på tampen og fikk et par minutter i sin mesterligadebut.
Inter møter byrival AC Milan i semifinalen.