Arsenal vant komfortabelt mot Leeds

Les hele artikkelen

Ligalederne vant 4-1 på Emirates Stadium etter scoringer fra Gabriel Jesus, Ben White og Granit Xhaka. Rasmus Kristensen scoret for gjestene.
Gabriel Jesus, som har vært ute med skade, har ikke scoret i ligaen siden 1. oktober i fjor.
Luke Ayling kakket Arsenal-spissen inne i feltet. Dommer Darren England var ikke i tvil og dømte straffespark etter 34 minutter.
Arsenal-spissen tok straffen selv, til tross for at Martin Ødegaard stod lenge med ballen, og satte den midt i mål.
Hjemmelaget startet andre omgangen på best mulig vis. Gabriel Martinelli slo et innlegg til motsatt side, hvor Ben White hamret ballen i mål via tverrliggeren.
Etter 54 minutter var Jesus i sentrum igjen og satte inn 3-0 og noterte seg sitt andre mål denne ettermiddagen.
Leeds-forsvarer Kristensen satte inn 3-1 etter 76 minutter, da ballen passerte en utspilt Ramsdale. Skuddet gikk inn via ryggen til Oleksandr Zintsjenko.
Granit Xhaka stanget inn 4-1 etter 84 minutter etter en strøken pasning fra Ødegaard.
Arsenal holder dermed ledelsen til tabelltoer, Manchester City, på åtte poeng. London-laget har også en kamp mer spilt.
I påsken skal Arsenal spille borte mot Liverpool, mens de lyseblå fra Manchester gjester Southampton.