Arsenal avgjorde syv minutter på overtid

Reiss Nelsons sendte Arsenal-fansen til himmels med en matchvinnerscoring hele syv minutter på overtid. Dermed ble det 3-2-seier for Arsenal over Bournemouth.
Men laget på tabelltopp i Premier League fikk en brutal start på kampen. Bournemouths Philip Billing scoret da kampen kun var ni sekunder gammel og ga bortelaget en drømmestart. Gjestene holdt ledelsen til pause, og like etter hvilen økte de også ledelsen ved Marcos Senesi.
Arsenal ga seg likevel ikke uten kamp. Thomas Partey reduserte først til 1-2 etter 62 minutter, før Ben White utlignet snaue ti minutter senere.
Og seiersmålet kom altså nesten så seint som det kunne komme. Syv minutter på overtid sikret Nelson tre poeng da han limte ballen inn i lengste.
Martin Ødegaard noterte seg ikke for noen målpoeng, men spilte hele kampen for Arsenal.