Antony senket Barcelona: – Kan bety enormt mye

Manchester United snudde kampen mot Barcelona og tok seg videre til åttedelsfinalen i Europaligaen etter 2-1 på Old Trafford. Innbytter Antony ble matchvinner for hjemmelaget.
Kun et drøyt kvarter ut i kampen ble det dramatikk i storoppgjøret. Barcelonas Alejandro Balde avanserte inn i Manchester Uniteds 16-meter. Fernandes fikk kontakt med backen og rev tak i Balde som falt. Dommeren pekte på straffemerket, og ekspertene var splittet etter avgjørelsen.
– Det er en skandaløs avgjørelse. Det er nødt til å være skikkelig kontakt (for å blåse straffespark). Dette er filming av Balde, skrev BT Sports’ ekspert Chris Sutton på Twitter.
– Det ser ut som en straffe. Det er så dumt å dra en mann ned i 16-meteren i en situasjon hvor Balde gikk bort ifra mål, sa United-legende Peter Schmeichel på BBC’ sending.
På straffesparket var David de Gea nære ved å ta forsøket til Robert Lewandowski, men ballen gikk via keeperen og i nettet.
I andre omgang gikk hjemmelaget offensivt til verks fra start. Etter å ha vunnet ballen høyt i banen fant Fernandes midtbanekollega Fred som brukte en berøring før han banket inn utligningen med høyre fot.
Hjemmelaget fortsatte og etter 73. minutter prøvde Alejandro Garnacho lykken, men skuddet ble blokkert. Ballen falt så til Antony, som curlet ballen i lengste hjørne bak en sjanseløs Ter Stegen.
– For en avslutning. Han setter en scoring som kan bety enormt mye for laget og for brasilianeren selv, sa Viaplay-ekspert Tor Ole Skullerud.
Lewandowski fikk en enorm mulighet til å sette 2-2 like før slutt, men Raphaël Varane reddet hjemmelaget på streken og sikret avansement.

Les hele artikkelen