Angrer på Ronaldo-feiring: – Dritkleint

Les hele artikkelen

Adrian Pereira ga Rosenborg en kjempestart på sesongen, da han dundret inn en halvvolley fra 16 meter etter snaue timen mot Viking.
– Det er meget, meget bra utført av Pereira, konkluderte TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller.
Etter scoringen ble det litt overtenning i feiringen.
– Jeg tenker jeg skal være Richarlison da, og det synes jeg går bra. Så synes jeg det blir litt lite, så jeg tar en runde til. Da kjører jeg en Ronaldo-feiring, og det angrer jeg på. Det er dritkleint, sier Pereira til NRK.
Pereira har også en fortid i Viking. Derfor smakte dagens matchvinnerscoring ekstra godt.
– Det var kjekt. Jeg scoret selvmål engang mot Viking. Nå har jeg scoret i begge målene for RBK. Det er fint å gi litt tilbake igjen og.
Det var en tett og jevn batalje på en dårlig Lerkendal-matte, der det var bortelaget Viking som skapte de største sjansene i første omgang.
Lars Jørgen Salvesen satte ballen i tverrliggeren, mens Zlatko Tripic fikk en scoring annullert for offside. Salvesen var også veldig nære på en dødball.
Men der Viking var ineffektive, var Rosenborg effektive. Pereiras volley var Rosenborgs eneste skudd på mål.
– Vi visste at vi ikke er 100 prosent samkjørt, og en serieåpning blir ofte slik som den ble i dag. Det var det samme mot Odd i fjor. Vi starter bra, også faller vi ut av det. Men vi vinner kampen, og det er en egenskap det og, sier Rosenborg-trener Kjetil Rekdal til NRK.
Kvarteret før slutt gikk vondt til verre for Viking. Shayne Pattynama pådro seg sitt andre gule kort, og mister dermed hjemmekampen mot Lillestrøm neste helg.