16-åring stoppet Vålerengas seiersrekke

Vålerenga så lenge ut til å ta sin sjette strake seier, men en sen scoring fra HamKams Benjamin Farraas sørget 1-1 og poengdeling i Hamar.
Tre minutter på overtid i førsteomgang ble Henrik Udahl spilt igjennom med en flott stikker fra Petter Strand. HamKam-keeper Hagen kom ut, men Udahl lobbet ballet lekker over HamKam-keeperen. En elegant scoring fra Vålerengas spiss.
Hamar-laget satte inn nysigneringen Marcus Pedersen i håp om å få en utligning, og tre minutter på overtid kom scoringen.
Et klønete forsvarsspil fra Vålerenga, hvor Oldrup Jensen sparket ballen i Benjamin Faraas og i mål ble utslagsgivende. Det er 16-åringens første scoring i Eliteserien.
Pedersen kommer fra spill i Tyrkia og har tidligere vært en stor profil i Eliteserien for HamKam, Strømsgodset og Brann.