Photos from Nye Lindesnes’s post

Les hele artikkelen

Tusen takk til alle som tok turen til oppstartseminar for kommuneplan for nye Lindesnes. Det ble en flott kveld med rundt 100 publikummere og mange inspirerende foredrag.

Artig at så mange tok seg tid til å ta fram mobilen og svare på spørsmålene «Hvorfor vil du bo i nye Lindesnes kommune?» og «Hva kan bli bedre i nye Lindesnes kommune?». Det gir oss en liten pekepinn på hva som er viktig for dere som var til stede. I bildene under kan du se hva publikum svarte.

Stor takk til foredragsholderne og andre involverte for inspirerende og flotte innlegg:

Hotelldirektør Lotte Fredriksen Syltevik fortalte om hvorfor hun har tro på nye Lindesnes og hvorfor hun satser nettopp her.

Gaute Ubostad fra den undersjøiske restauranten Under snakket om de spektakulære planene som for alvor har satt Lindesnes på kartet verden over.

Oddgeir Steinberg, leder i Marnardal Bondelag, snakket om viktigheten av landbruk i nye Lindesnes.

Jan Willy Føreland i konsulentselskapet WSP talte om en rivende utvikling og uante muligheter for utvikling i en større, mer robust og attraktiv kommune som nye Lindesnes.

Eldreminister Åse Michaelsen påpekte viktigheten av å ta eldre med i prosessen og utnytte deres ressurser og kapasitet i den nye kommunen. Ikke minst sørge for at de får dekket sine behov.

Barne- og ungdomsrådsrepresentantene Oskar Emanuel Thyholdt Skog og Sara Mathea Helmersen talte om viktigheten av å involvere barn og unge i politiske prosesser og lytte til den oppvoksende generasjon.

Tidligere kamptolk, Faizullah Muradi, påpekte at inkludering og gode jobbtilbud er viktig for at nye Lindesnes skal bli en god kommune å bo i.

Leder av Lindesnes eldreråd og Lindesnes Pensjonistforening, Osvald Korsvik, stortrives som innbygger i dagens Lindesnes og mener det må satses videre på gode opplevelser også i den nye kommunen.