Svigermor vil passe hunden vår i disse "hundesyke dager"

Jeg og svigermor er ikke på talefot, og jeg har ikke prater med henne på 6 måneder etter at hun svartmalet meg og sendte meg en frekk tekstmelding på telefon. Jeg er høygravid, og jeg har henne langt oppe i halsen. Jeg prøver å holde meg mest mulig unna henne, da hun er sykelig sjalu og eiersyk ovenfor sin sønn. 

 

Hun har ikke bidratt med noe i graviditeten, og hun har ikke kommet med så mye som en liten oppmerksomhet til sitt første barnebarn. Hun har ikke hjulpet oss med å kjøpe inn noe som vi trenger til babyen kommer selv om vi spurte henne om hjelp da vi har slitt veldig økonomisk. Uansett, så maser hun hele tiden om å få passe på hunden vår. 

 

Hunden vår er som vårt barn, og jeg har et veldig tett bånd til hunden min. Jeg elsker hunden min over alt på jord, og hadde det ikke vært for hunden så hadde jeg slitt veldig mye mer psykisk. Uansett, hun ringer min samboer hele tiden å hun maser konstant om å få passe på hunden vår. Jeg har ikke behov for barnepass til hunden, men nå har hun tvingt samboer til å passe den. 

 

Orker ikke at hun skal passe på hunden når det er slike dager med epedemi osv, hva tenker deere? er jeg urimelig?

Anonymous poster hash: 22f36…19a


Les hele artikkelen