Merkelige folk i bil med feil regnr fulgte etter meg? Hva er greia?

Satt alene i en liten, mørk park på kvelden. Plutselig kommer det en mann og satte seg ned på nærmeste benk ca. 5 meter fra benken jeg satt på, Han sa ingenting, men så ut som han kanskje skrev en melding på mobilen. Det så heller ikke ut som han var overrasket over at jeg satt der selv om det ikke var mulig for han å se at jeg satt der med tanke på at parken er så mørk at man ikke klarer å se noe av parken når man går forbi. Så enten hadde han sett at jeg gikk inn i parken og ventet før han satte seg eller så måtte han stått i mørket en stund før han kunne se meg. Eller så blir han kanskje ikke så lett overrasket. Hadde ikke tenkt noe spesielt over denne mannen med mindre jeg ikke hadde møtt på de mennene i en bil med feil skilt senere på kvelden (forklart under). 

En stund etter at jeg gikk fra parken møtte jeg på en mann som gikk ut av en bil og inn i en butikk. Han kom ut igjen etter kort tid uten å ha kjøpt noe, så sto de en stund på parkeringsplassen før de kjørte videre. Så igjen denne bilen flere ganger flere steder i byen og fikk litt inntrykk av et de nærmest fulgte etter meg og ventet for å se hvor jeg gikk og hva jeg gjorde.

Så de både kjørende rundt og stå parkert flere steder i byen etter dette. Er ikke 100% sikker på at det faktisk var samme bil alle gangene da de ofte var på avstand eller det var så mørkt eller at de kjørte slik at jeg ikke helt så, men den var i alle fall svart og en sånn typisk «familiebil» alle gangene. 

Så de komme kjørende inn på parkeringsplassen ved en annen butikk enn den første en av gangene, de parkerte rett ved inngangen og ingen kom ut av bilen. Er ikke et naturlig sted å stå parkert med mindre du skal inn på butikken, og den ene av dem hadde jo uansett vert inne på en annen butikk allerede uten å kjøpe noe. Så de sto parkert ved denne butikken etter stengetid også. 

Fordi jeg hadde inntrykk av at de i bilen fulgte etter meg og fulgte med på det jeg gjorde skrev jeg ned regnr på bilen og søkte det opp og det stemmer ikke med bilmodellen som kommer opp. Jeg er 90% sikker på at jeg har skrevet ned rett nr da bilen sto stille og jeg dobbeltsjekket flere ganger at jeg hadde notert rett.

På vei hjem gikk jeg forbi parken igjen og da så jeg en person ganske nærme komme gående rett mot meg, men så ikke noe konkret, bare konturer da det er såpass mørkt. Jeg tok opp mobilen fordi jeg ble redd og skulle til å ringe noen, da jeg så opp igjen og egentlig forventet at personen nesten hadde kommet helt bort til meg klarte jeg ikke se noen lengre. 

Hva er greia? Hva kan være forklaringen? Altså, det er jo sikkert bare tilfeldig eller så kanskje de bare kjedet seg og synes det kunne være et greit tidsfordriv å følge med på meg? Men man begynner jo å lure… 

Og hva kan være grunnen til at bilmodell ikke stemmer med regnr? (Det står den ikke er etterlyst).
 

Anonymous poster hash: e7e62…20f


Les hele artikkelen