Er det lurt å kjøpe dildo til dama?

Dama mi er 21 og jeg er 27. Hun hadde hatt sex to ganger med to forskjellige gutter før meg, og begge gangene var i fylla og ikke noe hun klarte å nyte. Vi har vært sammen ett år nå så har blitt godt kjent med hva hverandre liker. Vi har en veldig bra sex-liv, det tror jeg både hun og jeg er enig om.

 

Jeg er ikke den best utstyrte med mine 10 cm, men hun klarer å komme av den så det er jo bra. Har under sex-øktene opplevd at hun nyter det best når jeg er dypt inni henne. Men siden jeg ikke er så bra utstyrt føler jeg ikke at jeg gir henne max nytelse. Jeg har lyst å kjøpe en dildo som er større og lengre enn meg, både fordi jeg vil at hun skal få kjenne på den nytelsen, men også fordi jeg selv har en fantasi om å se henne ta en dildo dypt.

 

 

Så er spørsmålet; Kan det bli noen konsekvenser av å kjøpe en stor dildo til henne? Kan jeg risikere at hun får smaken av noe stort inni seg og etterhvert går lei av lille meg, til fordel for en fyr som er stor nedentil? Kan hun bli mer vid av å bruke en stor dildo i lengden?

Anonymous poster hash: 12c83…3dc


Les hele artikkelen