Utrolige historier


Hun separerer eggeplommen og putter blandingen i microen. Resultatet = vann i munnen!

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig ut. Den enkle formen for marengs kan utmerket spises for seg selv, eller for eksempel blandes med vaniljekrem og bær. Nam!

The post Hun separerer eggeplommen og putter blandingen i microen. Resultatet = vann i munnen! appeared first on Smud.no.


See the rest of the story at Smud.no

Det at han sitter i rullestol var aldri noe hinder for henne. Under bryllupet skjedde derimot noe mirakuløst.

Episoden som skjedde for 13 år siden skulle vise seg å endre livet til Kevin for alltid. Etter å ha brukket beinet ble han senere nødt til å amputere etter å ha utviklet en kronisk nerveskade. Livet skulle ikke bare vise seg å by på problemer for Kevin. Da han møtte Kim var det kjærlighet […]

The post Det at han sitter i rullestol var aldri noe hinder for henne. Under bryllupet skjedde derimot noe mirakuløst. appeared first on Smud.no.


See the rest of the story at Smud.no

Babyen besøker dyreparken ikledd en løvedrakt. Men VENT til du ser løvenes reaksjon!

Vesle Aryeh er bare 11 måneder gammel, og han ELSKER løver! Det morsomme er at navnet hans faktisk betyr løve på hebraisk. Så når fadderne til Aryeh bestemte seg for å ta ham med seg til dyreparken, sørget moren hans for at han hadde på seg den fineste løvedrakten sin.

Løvene i dyreparken ble snart nysgjerrige på den lille tassen som krøp rundt i vinduet, kledd ut som en liten løve. De ser litt forvirret og bekymret ut over at den lille løven var på FEIL side av glasset, og det ser ut som om de prøver å få tak i ham!

Løvenes redningsaksjon må bare sees med egne øyne – dette er bare altfor søtt!

 

SE videoen nedenfor og DEL den gjerne videre med venner og familie om den fikk deg til å smile!

 
Innlegget Babyen besøker dyreparken ikledd en løvedrakt. Men VENT til du ser løvenes reaksjon! dukket først opp på Virale Videoer.

De to terrengsyklistene aner fred og ingen fare. Men så kommer bjørnen STORMENDE mot dem!

Å dra på sykkeltur er for meg en avslappende affære. Man pakker kanskje med seg litt deilig mat og drikke i kurven foran, og samler noen venner for å dra på piknik. Men slik var det ikke for disse syklistene!

De to mennene i videoen nedenfor er nemlig terrengsyklister, og syklet på spreng gjennom en skog i Slovakia mens de filmer turen sin. Men det de skulle fange på kameraet den dagen var et litt for nært møte med naturen.

Ut fra intet bykser det plutselig en diger bjørn mot den fremste syklisten – og den har en fryktinngytende fart og styrke. Kompisen bak med kameraet er nok minst like redd som han som blir jaget – tenk om bjørnen plutselig snur!

Adrenalinet til syklistene må ha gått til himmels i disse lange sekundene der de blir forfulgt av den illsinte bjørnen. Heldigvis gikk det bra denne gangen, men det var jammen nære på!

 

SE den utrolige videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!

 
Innlegget De to terrengsyklistene aner fred og ingen fare. Men så kommer bjørnen STORMENDE mot dem! dukket først opp på Virale Videoer.

Hunden går bort til den sovende babyen. 3 sekunder senere SMELTER hjerter over hele verden!

Denne videoen har blitt sett av over 6 millioner mennesker på Youtube!

I videoen nedenfor kan du se babyen som har sovnet halvnaken i stua, og som kanskje begynner å bli litt kald. Dette ser familiens hund, og skjønner at den lille må dekkes til.

Så når mor og far ikke gjør det, ja, da får han gjøre det selv!

 

Stille lister han seg bort til den sovende babyen, og hiver babyteppet over den lille kroppen med snuten. Og det er ikke nok at teppet bare dekker babyen – hunden sørger for at det ligger skikkelig godt inntil den lille ved å dytte i det med snuten til han er fornøyd.

SE den søte videoen nedenfor, og DEL den gjerne videre med vennene din på Facebook!

 
Innlegget Hunden går bort til den sovende babyen. 3 sekunder senere SMELTER hjerter over hele verden! dukket først opp på Virale Videoer.